Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проєкту "Танці з зірками" Тіна Кароль, якій приписують роман з молдавським виконавцем Даном Баланом, відповіла на каверзні запитання.

Тіна Кароль, справжнє ім'я якої Тетяна Ліберман, відповіла на 33 питання за 3 хвилини в інтерв'ю дружині мандрівника та ведучого проєкту "Світ навиворіт" Дмитра Комарова Олександрі Кучеренко.

Тіна Кароль, скріншот з відео
Тіна Кароль, скріншот з відео

Тіна Кароль, скріншот з відео
Тіна Кароль, скріншот з відео

Зокрема, одним із запитань від Олександри Кучеренко було, чи могла б Тіна Кароль стати дружиною олігарха. На що співачка на якусь мить завагалася підбираючи слова, а тоді з впевненістю заявила, що значення все-таки має сама людина, а не її статус.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Все-таки, ми ж говоримо про людину, а не про його статус", - зізналася зірка.

Серед інших каверзних запитань від ведучої була пропозиція Тіні Кароль вибирати між Юрієм Горбуновим і Даном Баланом. Олександра Кучеренко також поцікавилася, чи мріє виконавиця про поповнення в родині. Знаменитість зізналася, що дуже хотіла б доньку.

Нагадаємо, Тіна Кароль несподівано показала вагітний живіт: "Вже з'явився на світ". Тіна Кароль показала цікаве відео

Як повідомляв портал "Знай.ua", Тіна Кароль відверто розповіла про поповнення в родині: "Хотіла б доньку". Тіна Кароль відповіла на 33 незвичайних питання від Олександри Кучеренко

Також "Знай.ua" писав, Тіна Кароль у спокусливій сукні перетворилася на героїню 80-х: "Немов дівчинка". Тіна Кароль з'явилася перед шанувальниками в незвичайному вбранні, кардинально змінивши імідж