Відомий український артист, а також представник України на пісенному конкурсі "Євробачення - 2018", Melovin порадував шанувальників новою публікацією.

Новий знімок він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, і з'явився він там не один.

На фотографії Костя показав свого найближчого в житті людини - це мама. По всій видимості, улюблений син приїхав в гості до батьків, і привітати зі святами, яких в цьому місяців нескінченно багато.

На селфі Костя разом з мамою і великим букетом ніжно-рожевих троянд. По артисту видно, що він щасливий перебувати поруч зі сім'єю. На знімку також можна помітити його новий, яскравий колір волосся.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Напередодні Дня найулюбленіших мам!) І нехай він буде кожен день! Улюблена мама! @madampadam100 продовжуй надихати себе і нас з татом!) ✨ #троянді_для_мамі"- підписав свій пост Виконавець.

Коментарі під постом, фото: скріншот
Коментарі під постом, фото: скріншот

"Цінуйте кожну хвилину поруч з рідними ❤", "Такі милі і рідні😍❤️", "Це так важливо для мам, відчувати День мами кожен день)) по собі знаю. І справа не тільки в букетах)) нехай буде щаслива вся ваша сім'я", "Очі блищать, як чудово!", "Мами-наше все❤️", "Які ж ви красиві і щасливі 😍 ❤", "Таке тепло виходить від фото🔥. Дивишся і відразу хочеться посміхнутися😍 побігти до мами і міцно обійняти❤️" - пишуть користувачі в коментарях під постом.

Коментарі під постом, фото: скріншот
Коментарі під постом, фото: скріншот

Нагадаємо, що в Україні 9 травня відзначатимуть День матері. Це міжнародне свято, в який прийнято вітати матерів і вагітних жінок. У різних країнах світу цей день припадає на різні дати, і цього року він випав в Україні на 9 травня.

Він допомагає задуматися і осмислити те, що мама в нашому житті одна з найголовніших людей.

Нагадаємо, улюбленець Данилко Melovin опинився в центрі уваги на шоу "Маска": "Сором-ганьба". Костянтин Бочаров занадто багато згадувався в 8 епізоді " Маски»

Як повідомляв портал "Знай.ua", Melovin в жалобі розповів про наболіле: "Пом'янемо". Співак шокував публіку своїм виглядом

Також "Знай.ua" писав, Українки благають відомого артиста про неможливе: "народжуй". Артист показав, як працює