У Польщі українку не пустили на літак до Києва і оштрафували через жарт про бомбу.

Про це повідомили в Морському відділі прикордонної служби країни.

Інцидент стався в аеропорту в Гданську. Там під час перевірки багажу наша співвітчизниця вирішила пожартувати про бомбу. Піротехніки прикордонної служби перевірили її речі, але нічого підозрілого не виявили.

Під час розмови українка, яка мала летіти до Києва зізналася, що просто пожартувала. Її зняли з рейсу і оштрафували на 500 злотих - це близько 3500 гривень.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, 10 березня, був затриманий рейс з Домодєдово в Самару через п'яну дебоширку. Дівчина пронесла на борт літака алкогольний напій - пиво - після чого поскандалила з членами екіпажу. Згодом з'ясувалося, що дебоширкою виявилася колишня учасниця "Дому-2" Елен Камінська, яку насправді звуть Оленою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Відомий тенісист "втік" з Києва додому в капсулі: укутали як мумію. Спортсмену-датчанину довелося не тільки відмовитися від участі у фінальному змаганні турніру, а й повертатися додому в спеціальній камері.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Хитрун ніс в літак 35 пташок під піджаком, зловили в аеропорту: "вони просто співають". На території авіахабу ім. Джона Кеннеді в Нью-Йорку спіймали чоловіка, який віз з Гайани контрабандою 35 зябликів.

Також «Знай.иа " писав, що В Україні запустили авіарейс з Києва до Києва: пасажирам пропонують унікальну можливість. В Україні запустили авіарейс з Києва до Києва. Його суть в тому, що пролетить літак над Чорнобилем.