Актриса серіалу "Кадетство" Ольга Анатасова (Лук'яненко) розійшлася з чоловіком.

Про це стало відомо завдяки публікації на офіційній сторінці шоу "Зірковий шлях" в Instagram.

Так, 36-річна актриса зізналася про розлучення в інтерв'ю на YouTube-каналі "Dorotye". Причину розриву з чоловіком Ольга не назвала.

У шлюбі пара прожила 9 років, також мають спільну 8-річну дочку Адель.

"Актриса Ольга Атанасова розійшлася з чоловіком 💔

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Про це 36-річна @ananasova_olya розповіла в інтерв'ю для YouTube-каналу dorotye @dorotye. Правда, причину розриву з бізнесменом Сергієм Атанасовим не назвала.

"Кажу про це в минулому часі, тому що ми з Сергієм розійшлися. У нас був непростий період. Рішення прийшло 2 місяці тому", - сказала зірка.

Разом вони прожили майже 9 років, а також мають спільну 8-річну дочку Адель. Поки подружжя не розлучилося і підтримує спілкування заради дитини", - написано в пості.

"Це че флешмоб або що?🤯 ", "Капець це напевно сезон розлучень😢", " кадети відразу згадала😍 😍"," якась чорна весна одні новини про розлучення😢", "так, що це таке? Одні розлучення"," Весна повинна бути періодом створення сімей і закоханих пар, а не розлучень"," якийсь розвідний бум😮в цьому році", " якась весна розлучень.Розлучення за розлученням"," Якийсь різнопад почався всі розлучаються", - помітили низку зіркових розлучень українці.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше В Україні різко зросла кількість розлучень, експерт все пояснив: "не встигла народити 5 дітей, як уже в могилу"

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Мережі спливли весільні фото Каті Осадчої: кому телеведуча сказала " так " до Горбунова

Також «Знай.иа " писав, що Дзідзьо розкрив деталі розлучення зі Slavia: "я людина порядна, і доведу це"