Українська телеведуча і зірка проекту "Аферисти в мережах" Олена-Христина Лебідь, яка вже більше двох років зустрічається з екс-віце-прем'єр-міністром України Павлом Розенком, привітала найріднішу жінку з днем матері.

Олена-Христина показала фотографію з мамою, якій подарувала величезний букет троянд і навіть показала раритетне фото, де молоді мама і тато тримають її маленьку на руках.

Ведуча зізналася, що хотіла подарувати мамі модний одяг або окуляри, але жінка стверджує, що для неї головне диво вже є і головне бути щасливою.

"Я хотіла подарувати їй Луівіттон, зірочку з неба, модні окуляри і всі чудеса світу!!! А вона каже, що Диво у неї вже є - головне 🙈 І найважливіше, щоб це Диво було щасливо і здорово ☺️ Диво, звісно, щасливо і здорово, але теж хоче, щоб МАМА була НАЗАВЖДИ❤️ У День матері, який відзначають на другому тижні травня, я знов приперлась з квітами 😜 І ти знову сказала, що не це головне ☺️ Ну так-так, пам'ятаю))) Головне, що у ході 40-хвилинного умовляння для фото, жодне Чудо не постраждало😂 Якщо не вважати очей смикається 😂😂😂 Спасибі😍 Кохаю ❤️❤️❤️P. S. Друге фото не дивіться - я там не нафарбована 🙈🙈🙈", - пише ведуча.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Коментатори відзначили, що у ведучої дуже красива мама і помітили, як трепетно вони ставляться один до одного.

"Які ж Ви прекрасні!😍❤️❤️❤️", " Красуні❤️", " красуні🔥❤️😍"," красива мама😍"," яка мама красива😍", " Мама у вас дуже красива🔥. Вся в дочку)😉", " Респект і повага за таке ставлення один до одного) ви прекрасні)", - пишуть коментатори.

Раніше ми повідомляли, наречена Розенко Олена-Христина Лебідь продавала цноту і побачила свої порнофото, кращі розслідування.

Як повідомляв "Знай.uа", Олена-Христина Лебідь потрапила в незручну ситуацію з собачкою.

Також "Знай.uа" писав, що Олена-Христина Лебідь викрила 30 нових схем шахраїв.