Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила нове відео в популярну серед зірок шоу-бізнесу соціальну мережу TikTok, де у Аліни вже є своя армія фанатів з майже 48 тисяч фоловерів.

Так, артистка позувала разом з подружкою-блогеркою, в черговий раз здивувавши шанувальників різкою зміною іміджу: тепер зірка постала з довгим світлим волоссям. Варто відзначити, що раніше красуня вже з'являлася з численними кісками на голові, а після з грайливими кучериками.

Дівчата приміряли однакові вбрання яскраво-оранжевого кольору, що складаються з широких штанів, блейзера-оверсайз і міні-топа з глибоким декольте, блиснувши стрункими фігурами і при цьому міняючись місцями завдяки трендовому ефекту. Гросу поцікавилася у шанувальників, кого з них більше серед її удиторії: брюнеток або блондинок.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"🧡🧡🧡

Кого у мене тут більше, брюнеток або блондинок?:)

Став смайлик хто ти:) 👩🏼👩🏽🧑🏼🧑🏽"

Фолловери не пройшли повз: "меліроване волосся😂 😂 😂", " сексі чікі🧡 🤍 🔥", "дуже класно переливається блондинка і брюнетка🔥", "богині.....".

Нагадаємо, розлучена Аліна Гросу зухвало висловилася про колишнього чоловіка

Як повідомляв портал Знай.uа, розлучена Гросу не справляється з величезними платежами

Також портал Знай.uа писав, що 50-річна Білик омолодилася настільки, що її сплутали з Гросу