Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками" Влад Яма часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого і творчого життя.

Нещодавно знаменитість порадував шанувальників несподіваною новиною - виявляється, вони з дружиною Лілією стали героями нового сезону шоу "МастерШеф", який вийде на екрани вже влітку. Так, на Instagram-акаунті телеведучого, ведучого проекту "Холостяк" Григорія Решетника з'явилося спільне фото з Владом і Лілією, дружиною Христиною, а також Ксенією Мішиною і Олександром Еллертом.

Артист видав перші подробиці, натякнувши, що чоловіки змагатимуться в кулінарних здібностях з дружинами, примірявши фірмові сині і червоні фартухи відповідно. До слова, переможця проекту чекає незвичайний приз - срібна сковорідка.

"З коханими змагатися звичайно нелегко 🤪

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Але, ми поборемося 💪

Всі готуюсь, а я їм - народна мудрість 😅"

Фолловери не пройшли повз: "Головна боротьба ще попереду🤪 🙈 😍 🔥", " всі пари симпатичні...навіть не знаю за кого і вболівати...всім бажаю позитивних емоцій і прекрасного настрою!!!🔥 🔥 🔥 ", "Супер пари,найкращі🔥 🔥", "найкрасивіші пари України😍", "молодці👏 👏".

Нагадаємо, Влад Яма поділився архівним фото з маленьким Потапом у сукні.