З 15 травня компанія WhatsApp вводить нові правила. З цього моменту всі користувачі, які не приймуть правила, зможуть зіткнутися з обмеженнями в роботі месенджера.

Про введення нових правил заявили на офіційному сайті сервісу WhatsApp.

У компанії відзначають, що"функціональність WhatsApp буде обмежена до прийняття змін". Деякий час користувачі зможуть отримувати дзвінки і повідомлення, але не зможуть читати і відправляти повідомлення.

Користувачі можуть отримати доступ до всіх можливостей WhatsApp тільки після того, як погодяться з новими умовами використання сервісу. Вони передбачають передачу більшого обсягу призначених для користувача даних в материнську компанію Facebook.

Чоловік з телефоном, скріншот: YouTube
Чоловік з телефоном, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

На початку 2021 року ці правила стали приводом для критики на адресу розробників і спровокували перехід користувачів на інші платформи.

При цьому WhatsApp залишається самим одним з найпопулярніших месенджерів в світі.

Раніше ми повідомляли, WhatsApp вирішив дратівливу проблему з відправкою відео в чатах.

Як повідомляв "Знай.uа", Ердоган всіх здивував першим фото в Telegram-коти врятують світ.

Також "Знай.uа" писав, що програмістка розкрила секретний алгоритм Facebook, після якого хочеться змінити телефон.