У Дніпрі в одному з супермаркетів мережі "АТБ" продають два однакові товари за різними цінами.

Про це розповіли в телеграм-каналі "Чорний список".

Так, покупниця у відділі в соусами вирішила взяти собі майонез, але через пару хвилин виявила точно такий, але з 50% уцінкою у відділі з молочними продуктами.

Фото: "Чорний список"
Фото: "Чорний список"

Примітно, що терміни і грамовка двох пачок була однаковою. Як виявилося, частину товару встигли уцінити через те, що у нього добігає до кінця термін зберігання, другу залишили так, авось прокотить.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Фото: "Чорний список"
Фото: "Чорний список"

Коли жінка поцікавилася у персоналу, якби вона не побачила цього, чи не заплатила б більше, на що отримала ствердну відповідь.

"Два абсолютно однакових товару з різними цінниками в одному магазині. Таке можливо (не)тільки в # АТБ.

У головній ролі - супермаркет на Метробудівській. Жінка взяла у відділі соусів майонез. Через пару хвилин побачила в сусідньому відділі молочки точно такий же пакетик, але з уцінкою в -50%. Терміни однакові, граммовка теж... Та все однакове. Просто частину товару встигли уцінити, як близькі до прострочення, а решту - Ні, але залишили, мовляв, раптом прокотить.
Діалог зі співробітниками чудовий:
- а якщо б я не помітила, то заплатила б більше?
- ну... так",- написано в повідомленні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У популярному магазині апельсини "поважчали" по дорозі на касу: магія поза Хогвартсом. В Одеському супермаркеті "Таврія В" обвішують покупців.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Українцям впарюють випічку з моторошною начинкою: прощайте, зуби. Так, в слойці з сиром відвідувач натрапив на справжній камінь.

Також «Знай.иа " писав, що Українці впарили дивний майонез, який різко подорожчав на касі: помилуйтеся. В одному з відомих супермаркетів в Одесі відвідувачка потрапила в цікаву історію з цінами: коли на прилавку одна сума, а на касі - зовсім інша.