Відома українська телеведуча Марічка Падалко опублікувала новий пост на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Там вона розповіла про новий проект, в якому взяла участь.

Мова пішла про стандарти, які є нібито «загальноприйнятими».

"За сценічними стандартами і, навіть, за телевізійними я - "низька", за модельними - "товста", за віковими - "Стара", за інстаграмними - "не тюнінгована" - і це лише частина навіть не Моїх, а загальних стереотипів, які ми самі спочатку якісно насаджуємо, вирощуємо, а в один прекрасний день починаємо викорінювати!"- пише Марічка Падалко.

Талановитий Львівський фотограф вирішив об'єднати людей, включаючи публічних, щоб звернути увагу суспільства до питань війни, булінг, гендерних питань та насильства.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Моя унікальність-моя гордість" - саме з таким плакатом вийшла Марічка Падалко на вулиці Києва. Це і є її заклик зупинити дискримінацію, з якою багато щодня стикаються.

У дитинстві вона навіть не розуміла, що теж дискримінує людей, так як була учениці самої центральної школи, і так звана корона тиснула на голову, особливо під час канікул в іншому місті.

Марічка Падалко, фото: Instagram
Марічка Падалко, фото: Instagram

"Слава Богу, навчання в університеті, де я зустріла і оцінила всю Україну, кардинально змінила мій світогляд» - каже дівчина.

Зараз вони з чоловіком намагаються виховати дітей широких поглядів, щоб вони з раннього віку знали що до чого. Це і є перший крок у боротьбі з дискримінацією - перестати дискримінувати самого себе.

Марічка Падалко, фото: Instagram
Марічка Падалко, фото: Instagram

Нагадаємо, Марічка Падалко розкрила перед українцями душу: "Б'юся за увагу дітей"

Як повідомляв " Знай.ІА", Марічка Падалко підказала господиням рецептом смачної паски - "Завжди ідеальний»

Знай.ІА писав, Марічка Падалко загубилася на березі моря: "Де я?"