Тоня Матвієнко на фото з Арсеном Мірзояном не приховала своїх форм

Відома українська співачка Тоня Матвієнко разом зі своїм чоловіком Арсеном Мірзояном відвідала в дендропарку "Добропарк" зйомки відео від українських та міжнародних зірок до Великодня.

"Вчора в дендропарку "Добропарк" відбулися зйомки найочікуванішого відео від українських та міжнародних зірок до Великодня " Христос Воскрес!", прем'єра якого запланована напередодні свята Великодня 1 травня на youtube-каналі Олександра Пономарьова.",- написала вона.

У центрі Києва на Великдень оселяться динозаври - найбільші в Україні

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Заступник голови Київської міської державної адміністрації Валентин Мондріївський опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook інформацію про те, що в столичному Гідропарку вже 2 травня 2021 року буде відкрито найбільший парк динозаврів в Україні.

Найбільший парк динозаврів в Україні, фото: Facebook
Найбільший парк динозаврів в Україні, фото: Facebook

Він заявив, що вже цієї неділі буде у вільному доступі перша черга парку з всілякими роботизованими фігурами динозаврів в повний зріст, а також дитячі атракціони.

Помер відомий політв'язень, якого боявся Путін

Фізик Віктор Кудрявцев, який більше року провів у СІЗО через звинувачення в держзраді, помер у віці 77 років. Вчений Центрального інституту машинобудування проходив у справі про держзраду.

Віктор Кудрявцев, TASS
Віктор Кудрявцев, TASS

Як розповів адвокат Іван Павлов, тривале перебування в "Лефортово" серйозно підірвало здоров'я російського вченого. Причиною смерті стали ускладнення після лікування онкозахворювання. Про це пишуть російські ЗМІ.

Українці виступили проти нової "Холостячки" Злати Огневич

29 квітня 2021 року нарешті стало відомо, хто ж став новою "Холостячкою" у другому сезоні.

На сторінках СТБ і проекту " Холостяк "в соціальній мережі Instagram з'явилася інформація, що нею виступить відома українська співачка і переможниця недавнього шоу" Маска " Злата Огневич. Дівчина теж випустила публікацію з цією інформацією і своїми думками з приводу участі в романтичному реаліті.

Марічка Падалко задумалася про переїзд назавжди: локдаун розставив всі крапки над " i"

Відома українська телеведуча Марічка Падалко продовжує роботу на телеканалі "1+1", радуючи шанувальників всілякими яскравими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 190 тисяч осіб.

Зараз жінка вирішила відповісти на питання, що цікавить її-де ж все-таки краще жити, за містом або в ньому. Адже їй завжди доводиться помічати для себе всі плюси і мінуси життя в різних місцях, завдяки скасуванню чергового локдауну і повернення їх сім'ї до Києва.

Українці зможуть оформити будь-які документи поруч з будинком, далеко їхати не доведеться

Скоро населення України зможе отримувати базові адміністративні послуги такі, як державна реєстрація народження, шлюбу, смерті безпосередньо за фактичним місцем проживання. Це передбачає законопроект № 4382.

оформлення документів, скріншот з відео
оформлення документів, скріншот з відео

"Це стало можливим після прийняття нами законопроекту (до слова, я є його співавтором) Про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення права громадян на доступ до державної реєстрації актів цивільного стану у зв'язку з укрупненням територіальних громад №4382", - написав парламентарій.