Відома українська співачка Камалія, яку називають найбагатшою в Україні через чоловіка-мільярдера зважилася розповісти свою історію життя і шляхи до успіху. Про це вона повідала у відео в Instagram.

Народилася вона в звичайній родині, Камалія, справжнє ім'я якої Наталія Шмаренкова. Провела все дитинство в переїздах. Однак вважає себе українкою і має українське громадянство, адже коли вона пішла в школу, її сім'я переїхала до Львова.

Камалія з дитинства займалася в ансамблях, співала в хорі і покращувала свої навички. Крім того, вона в музичній школі вчилася грати на скрипці і займалася оперним співом.

У 1993 році вона взяла участь у конкурсі "Червона рута".

Свого головного чоловіка життя вона зустріла в 25 років. Мільярдер з Пакистану познайомився з Камалією на одній з вечірок. У них різниця у віці 22 роки.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

Камалія потрапила в справжню казку, а Мухаммат Захур переїхав заради неї в Україну і побудував будинок для сім'ї.

У 2008 році Камалія перемогла на конкурсі Місіс світу.

Раніше ми повідомляли, найбагатша співачка Камалія екстрено опинилася в лікарні.

Як повідомляв "Знай.uа", найбагатша співачка України Камалія "душила" чоловіка.

Також "Знай.uа" писав, що найбагатша співачка Камалія засипала компліментами чужого чоловіка.