У мережі з'явилася інформація, що євромайданівець, якого раніше побив "Беркут", пропонує послуги з утилізації списаного електрообладнання.

Чоловік став інвалідом I групи після нападу з боку правоохоронців, і зараз він написав публікацію в соціальній мережі Facebook, в якій говорить про самостійну утилізацію старого неробочого, а таке списаного електро та побутового обладнання. Він займається цим протягом не одного року.

"Це шкідлива для здоров'я робота, тому що вважається з підвищенням радіацій, але я погоджуюся, тому що вона мені дуже потрібна принаймні як підробіток. Всі питання, пропозиції за номером - 0999306479. Вайбер - 0672956219", - написав він у себе в публікації.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Інвалід-колясочник береться за утилізацію електроприладів, фото: Facebook
Інвалід-колясочник береться за утилізацію електроприладів, фото: Facebook

"Це найгірший варіант, наприклад, як взимку під зливою по 12-18 годин, щоб щось заробити. Було б приміщення для майстерні я б шевцю відкрив", - пише він у коментарях у відповідь на прохання берегти себе.

Нагадаємо, пенсіонерка з онуком відправили на фронт смаколики, зігріті любов'ю: "З Великоднем, дорогі!"

Як повідомляв "Знай.ua", маленька Рапунцель відрізала коси заради онкохворого хлопчика - "Не вистачає на харчування"

Знай.ua писав, благодійники врятували 4 левів з України: більше ніколи не опиняться в дикій природі