Павло Валерійович Дуров дуже цікава персона в сучасному світі.

Чоловік-один з творців всіма відомої соціальної мережі "ВКонтакте" і месенджера Telegram, яким користуються у всьому світі мільйони людей. Він проживає на території Об'єднаних Арабських Еміратів (ОАЕ). І зовсім недавно вперше за три роки опублікував нову фотографію в соціальній мережі Instagram.

Павло Дуров, скріншот: Youtube
Павло Дуров, скріншот: Youtube

А зараз стало відомо, що Дуров шукає особистого асистента з високим рівнем IQ, а також з вільним володінням англійської мови. Про це заявляє видання PEOPLETALK в Telegram.

"Павло Дуров шукає особистого асистента, основна (і цілком очікувана) вимога-високий рівень IQ і вільне володіння англійською мовою. Потрібно буде планувати розклад, організовувати поїздки, якщо все складеться, правда, доведеться переїхати до Швейцарії або ОАЕ, але це вже, нам здається, дрібниці. Цікаво, що там по грошах", - йдеться в публікації.

Павло Дуров, скріншот: Telegram
Павло Дуров, скріншот: Telegram

Нагадаємо, в мережі з'явилося рідкісне фото Павла Дурова-видно його величезну чоловічу гідність. Дуров вирішив перервати мовчання в Instagram, яке тривало протягом більше трьох років.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", Дуров розкритикував новий iPhone 12 Pro і спрогнозував обвал Apple: "Громіздкий шматок заліза″

Знай.ua писав, соцмережа "ВКонтакте" намагається заманити українців назад у свої мережі: "Тепер без жодних VPN". Автори додали, що тепер українцям немає потреби встановлювати сервіси для обходу блокування, соцмережа і без них прекрасно працює на мобільних пристроях.