7 травня 2021 року на телеканалі "СТБ" відбувся десятий епізод всіма улюбленого українського проекту "Холостяк-11" з Харківським бізнесменом Михайлом Заливако, який шукає свою любов.

На проекті залишилося всього чотири учасниці - Анна Богдан, Джессіка Чеги, Дарина Ставничева і Розалі Номбре. Тепер чоловік знайомиться з друзями і батьками дівчат. Спочатку Михайло провів час з сімейство Даші, потім же опинився в Мукачеві з Джесікою. З цією учасницею Заливако відпочив на термальних водах і потім відправився на зустріч з мамою і татом дівчини.

"Холостяк", скріншот: СТБ
"Холостяк", скріншот: СТБ

Михайлу було дуже прикро, що він не може зустрітися з бабусею, яка оберігала Джесіку з п'яти років, поки батьки працювали закордоном. В ході спілкування батько захотів, щоб Заливако побачив шлях становлення Чеги такою, якою вона є зараз. Тому приніс фото-альбом з дитячими фотографіями учасниці "Холостяка".

"Холостяк", скріншот: СТБ
"Холостяк", скріншот: СТБ

Як зазначила сама дівчина, на першій сторінці можна було помітити її в дуже ранньому віці. Малятко лежить зовсім голенька і це трохи збентежило Джесіку.

"Відразу голі фотки, прям на першу сторінку... думаю, клас. Яка я була пухленька", - каже Джессіка за столом.

"Холостяк", скріншот: СТБ
"Холостяк", скріншот: СТБ

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, зірка "Холостяка" Решетник показав найголовнішого помічника на зйомках: "Маленький Ейнштейн"

Як повідомляв "Знай.ua", СТБ пояснив, чому Юля "Зайка" вилетіла з "Холостяка": "Злили учасницю, так і скажіть"

Знай.ua писав, "Холостяк " Міша Заливако змусить понервувати Джесіку Чеги і Анну Богдан: "Пора додому"