Відомий український телеведучий і мандрівник, зірка шоу "Світ навиворіт" Дмитро Комаров часто радує численну публіку яскравими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 1,5 мільйонів чоловік.

Зараз він продовжує руйнувати міфи, пов'язані з такою чудовою країною як Пакистан. Він зазначив, що багато чого в Інтернеті виявляється неправдою, якщо побути там тривалий час. І найголовніше оману про життя жінок в Пакистані, бо є безліч питання-чи носять вони хіджаб по своїй волі, які мають права і чи комфортно їм в консервативному світі.

Дмитро Комаров, instagram.com/komarovmir
Дмитро Комаров, instagram.com/komarovmir

"Якщо поверхнево "погуглити" - то можна ненароком зробити неправильний висновок. А як насправді? Чи всі носять хіджаб, чи обов'язково це, або сьогодні вже не заборонені і джинси? Чи все вирішує чоловік? Чи можна працювати, або потрібно бути вдома? Відповіді на всі ці питання - завтра, в суботу, о 18-15 на 1+1. Зазначу, що Пакистан – одна з найсучасніших країн мусульманського світу. Проте більшість сімей дотримується консервативних законів. Пару на все життя часто визначають домовленості між батьками молодих", - зазначає Дмитро Комаров.

Дмитро Комаров, instagram.com/komarovmir/
Дмитро Комаров, instagram.com/komarovmir/

Телеведучий також торкнувся традицій, згідно з якими жінкам не можна спілкуватися з чоловіками, які не входять в коло сімейства. Тому там дотримуються таємниці. І протягом більше п'яти місяців зйомок вони так і не поспілкувалися з жінками, коли приходили до героїв програм додому. Однак їм все ж вдалося записати ексклюзивне інтерв'ю з представницями прекрасної статі, і навіть з українками, які переїхали в Пакистан багато років тому.

"А ви знали, що в Пакистані перед весіллям укладається контракт, де чітко прописується, що чоловік передає дружині: скільки золота, землі, нерухомості і т. д?", - додав під кінець телеведучий.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, Комаров зі "Світу навиворіт" здивував українців, таких Карпат ви ще не бачили: "Гуцули в інста-хатах"

Як повідомляв "Знай.ua", Дмитро Комаров зі "Світу навиворіт" показав те, чого не очікуєш побачити в Карпатах: "Кавказька полонянка"

Знай.ua писав, Дмитро Комаров з "Світу навиворіт" воював з чемпіоном по кушті: "Величезні мужики"