Популярна українська виконавиця репу Alyona Alyona не надто часто радує своїх шанувальників будь-якими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 420 тисяч осіб.

Зараз дівчина несподівано з'явилася в коментарях до нової публікації українського гумориста і стенд-ап коміка Влада Капіци. Хлопець виділив бажання купити собі спінінг і ловити рибу під треки реперші. Тоді як Alyona Alyona заявила, що хоче копати картоплю, купивши собі лопату, під його стенд-ап.

"Хочу купити спінінг і цілими днями ловити рибу під пісні Альони Альони", - пише Влад Капіца.

"Хочу купити лопату і цілими днями копати картоплю під стендап Влада Капіци 🙌", - написала в коментарі Alyona Alyona.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

І після цього хлопець вирішив не зупинятися, закінчивши передбачуваний діалог несподіваною пропозицією виконавиці.

"Сядь мені на лице", - говорить він.

Нагадаємо, Alyona Alyona зняла з себе взагалі все і ледве встигла прикрити пишні груди: "Егоїстичний"

Як повідомляв "Знай.ua", реперша Alyona Alyona зізналася, хто підкорив її серце: "Закохалася я". Здивувала реперша і зачіскою, в який замість Бігуді-бляшанки. Схоже на те, що виконавиця позує без одягу.

Знай.ua писав, Аlyona Аlyona відверто розповіла про свій перший раз: "Змусили однолітки". Дівчина мріяла переспати з людиною, яку побачить в перший і в останній раз в житті.