Ще вчора, 7 травня 2021 року, студентка Київського національного університету ім. Тараса Шевченка Настя, яка навчається на заочці, вирішила поділитися своєю думкою з приводу приїзду її кумира Басти в Україну.

Вона з образами напала на українців і заявила, що Крим вже Російський, ми його "профукали". А вже зараз дівчина записала відеоозвернення, в якому вибачилася за вчорашні висловлювання. Дівчина нібито не була в курсі політичної позиції Басти.

Студентка Настя, скріншот: Youtube
Студентка Настя, скріншот: Youtube

"Всім привіт, мене звуть Анастасія Константинова, і в зв'язку з ситуацією, яка склалася з приводу мого неправильного висловлювання на моїй Instagram-сторінці, я хочу зробити заяву і принести вибачення українським громадянам, у яких висловлена ​​мною інформація викликала обурення і виправданий гнів. Моя емоційна позиція з приводу артиста Басти була викликана тим, що я є цінителем його творчості, але аж ніяк не була поінформована про його політичні погляди. Якщо він дійсно підтримує анексію Криму, то я не поділяю цього. Також я хочу вибачитися за свою грубу форму висловлювання щодо наших українських громадян, які захищають свою територію і відстоюють інтереси територіальної цілісності. у дитинстві я дуже любила відпочивати в Криму, як і багато, тому мені дуже шкода, що зараз ця земля тимчасово окупована. Так, я дійсно з сім'ї юриста, які поважають Закон і Конституцію України, які добилися всього самостійно своєю працею і порядністю. Я усвідомлюю, що я зганьбила їх імена і, в той же час, мені 20 років і я є дієздатною людиною, готовою понести відповідальність за сказане. Також я хотіла б сказати, що я є патріотом своєї країни. Я народилася тут і виросла. Я поважаю людей, які захищають нашу країну. Я за цілісність України, я дійсно хочу єдності і процвітання. Всього доброго", - говорить дівчина, дивлячись періодично поза камерою, ймовірно, на папір з написаним заздалегідь текстом вибачення.

Студентка Настя, скріншот: Facebook
Студентка Настя, скріншот: Facebook

Нагадаємо, проти дочки Київської судді вимагають почати розслідування: обізвала українців "дикунами" і "бидлом"

Як повідомляв "Знай.ua", Київська студентка заступилася за Басту, пояснивши, чий Крим: "Вже не наш, змиріться,про*бали"

Знай.ua писав, російського репера Басту помітили в Києві після відвідин Криму: "СБУ, ви як там?"