Відома українська співачка, а також дочка легендарної артистки Ніни Матвієнко, Тоня продовжує радувати своїх шанувальників всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 90 тисяч осіб.

Відомо, що 9 травня 2021 року, крім святкування Дня Перемоги над нацистською Німеччиною, у всьому світі відзначається Міжнародний День матері. І саме це стало приводом для нової публікації Антоніни. Вона виставила відразу кілька фотографією зі своєю улюбленою матусею Ніною Матвієнко. Обидві жінки постали з букетами квітів, адже обидві і виступають матерями в сімействі.

"Для своєї мами я завжди буду "доця", маленькою Тонею. 9 травня не забудьте привітати найріднішу людину у своєму житті з Днем матері❤️", - написала Тоня Матвієнко у підписі до публікації.

"Цього року День Матері 9 травня❤️", " поки батьки живі ми Дочки і Синочки❤️❤️❤️💰", "Ви навіть дуже схоже. Одна особа...", "Здоров'я Вашій матусі!🌹🌹🌹💞🥰", "Щирі вітання! ❤ ❤ ❤ Кращі! Обожнюю вас! ❤❤❤❤❤", - написали користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Тоня Матвієнко в латексі показала, хто тут погана дівчинка. Зірка зізналася, що у свій День народження мала ще одну мрію. Вона хотіла разом зі своїми дочками знятися для обкладинки модного глянцю.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", Тоня Матвієнко розкрила секрети успішного життя в 40 років: "Ще не всі знаєте"

Знай.ua писав, Арсен Мірзоян засвітився на тлі засмаглих львівських красунь: поки Тоня Матвієнко з подружками