Відомий український артист, у якого вже є звання "Народний", ректор Університету культури і любитель показати зі сцени всім свій образ "юного орла" Михайло Поплавський заявив про новий творчий успіх. Завершилися зйомки кліпу на нову композицію "А ми з тобою любовники".

Михайло Поплавський постав в оточенні, швидше за все, своїх юних красунь-студенток на вогненно помаранчевому фоні в чорному смокінгу.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Михайла Поплавського в мережі Instagram.

"Завершилися зйомки концертного кліпу на нову пісню "А ми з тобою любовники". Підкорюємо світовий тренд - 3D-віртуальна реальність (Led cube, VR). Скоро я презентую цю пісню! Як вам наші образи? Пишіть.", - підписав публікацію Михайло Поплавський.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Можна дізнатися з повідомлення "ректора", що сама композиція ще не пройшла презентацію, проте незабаром буде навіть більше - цілий кліп.

Михайло Поплавський, скріншот: Instagram
Михайло Поплавський, скріншот: Instagram

Також варто нагадати нашим читачам, що нещодавно чоловік Наді Дорофєєвої Володимир Дантес на очах у глядачів, Потапа, Монатіка, Наді і Тіни Кароль перевтілився на ректора Університету культури Михайла Поплавського і виконав хіт "Юний орел".

Поплавський тоді запропонував ведучій шоу Тіні Кароль місце професорки. На таку пропозицію Тіна заявила, що потрібен яскравий наряд, і той в якому вона на сцені може підійти. А сам Михайло Поплавський зізнався, що професорка потрібна молода.

Раніше повідомляли, молоденька блондинка запропонувала 71-річному Михайлу Поплавському свій вареник.

Як повідомляв Знай.uа, Михайло Поплавський запалив з дружиною Олега Винника Таюне: поцілував і закрутив у танці.

Знай.uа писав, Михайло Поплавський показав Україну за допомогою золотого сала і свині: "Олігарх".