Відомі радянські та російські гумористи Євген Петросян і Олена Степаненко, які перебували у шлюбі з 1985 року, розійшлися зі скандалом у 2018.

75-річний Євген Петросян зараз живе зі своєю молодою дружиною Тетяною Брухуновою і виховує сина Вагана. Здається, вже забулися часи, коли Петросян і Степаненко виступали разом і були як нерозлийвода, як у мережі спливло цікаве відео.

У TikTok прихильники Олени Степаненко опублікували архівне відео одного з виступів колишнього подружжя. Щоправда, дещо його скоригували.

Євген Петросян і Олена Степаненко, скріншот з відео
Євген Петросян і Олена Степаненко, скріншот з відео

Олена Степаненко, скріншот з відео
Олена Степаненко, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

На сцені Олена Степаненко та Євген Перросян виступили під пісню "Я з тобою назавжди". А опис до відео ще цікавіший: "Олена Григорівна настільки боялася старості, що розвелася з нею".

Далі на сцену виходить лише Олена Степаненко, яка через деякий час після розлучення схудла і значно помолоділа, вразивши багатьох своїм квітучим виглядом.

Слід зауважити, що Олена Степаненко хоча й не зрівняється віком з 32-річною Тетяною Брухуновою, все ж молодша за свого колишнього чоловіка - гумористці 68 років.

@mrs.stepanenko

а вот такая я 🥵юМаРиСтКа🥵

♬ оригинальный звук - Николь Левицкая

Нагадаємо, як виглядала Тетяна Брухунова до шлюбу з 75-річним коміком: "До" прям гумор Петросяна". Тетяна Брухунова з 2019 року перебуває у шлюбі з Євгеном Петросяном

Як повідомляв портал "Знай.ua", майно Петросяна і Степаненко оцінили в 2 мільярди, такого не очікували навіть адвокати. Підрахунок майна вели більше двох років

Також "Знай.ua" Петросяна з молодою дружиною застукали в примірювальній за недитячою забавою: "Все-таки хтось стоїть". Євген Петросян і Тетяна Брухунова виставили перше за довгий час спільне фото