Відома українська телеведуча Ольга Фреймут продовжує радувати своїх численних шанувальників свіжими знімками. Виявилося, що зірка вирушила до сонячної і теплої Туреччини.

Тут Ольга проводить відпустку разом з друзями, і вона не проти знову довести свій статус елегантного куратора зі "Школи леді".

Про це стало відомо завдяки новій публікації Ольги Фреймут в мережі Instagram.

Публікація Ольги Фреймут, скріншот: Instagram
Публікація Ольги Фреймут, скріншот: Instagram

"Friendship", - коротко підписала нову фотографію Ольга Фреймут. З англійської перекладається, як "Дружба".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

На опублікованому кадрі можна помітити, що Ольга Фреймут разом з невідомою красунею вирішила попозувати. Дівчата сіли на маленький човен, виставили засмаглі ніжки і мило посміхалися просто в камеру фотографу.

Цікаво, що точно невідомо, хто сидить поруч з телезіркою. Однак можна точно зазначити, що дівчата використовують схожі стилі - білий верх і сонцезахисні окуляри. Також цікаво, що віддані шанувальники почали розпитувати Олю про нове фото: "Regnum?)", "Добре вам відпочити", "Хто це з Ольгою?".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Також варто нагадати нашим читачам, що нещодавно коханий Олі Фреймут продемонстрував, як правильно насолоджуватися популярним коктейлем Маргарита, сидячи на літній терасі одного із закладів. Сама ж Ольга видала, що коктейль, краї келиха якого прийнято прикрашати сіллю, варто пити тільки з одного боку, не облизуючи сіль і не використовуючи трубочку.

Раніше повідомляли, Фреймут змусила чоловіка підзаробити "таксистом".

Як повідомляв Знай.uа, Ольга Фреймут показала, як "тренує" чоловіка - не кожен витримає: "Облизувати?".

Знай.uа писав, чоловік Ольги Фреймут "замінив" кохану: показав, як правильно пити коктейлі.