Як виглядала Оля Полякова в 20 років: час пощадив співачку, архівні кадри

Оля Полякова продовжує радувати своїх шанувальників все новими і новими образами. Буває і таке, що артистці навіть нічого не потрібно для цього робити, свого часу Оля вже епатувала фанатів різними образами.

Цього разу все зробили за Олю Полякову і показали "Суперблондинку" у двох яскравих образах. Про це стало відомо завдяки новій публікації пабліку про зірок "Зоряний шлях" в мережі Instagram.

Володимир Зеленський у День пам'яті вшанував полеглих у Другій світовій: "Ніколи знову"

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Президент України Володимир Зеленський сьогодні, 8 травня, вшанував пам'ять воїнів, полеглих у Другій світовій війні.

Відповідне повідомлення з'явилося на офіційній сторінці Володимира Зеленського в соцмережі Instagram. Глава держави також опублікував знімок з лампадкою і символічним червоним маком на грудях. Поруч з ним керівник офісу президента України Андрій Єрмак.

Клієнтка "Ощадбанку" зняла арешт, але з її карти продовжують пропадати гроші: "яке ви маєте право?"

Державний "ПриватБанк" отримує все більше і більше скарг на обслуговування клієнтів. Відзначаються всі можливі обмежувальні дії з боку найбільшого банку країни.

Однак зараз мова піде про"Ощадбанку". В основному анонімні користувачі залишають негативні відгуки на сайті Мінфіну. І 7 травня 2021 року українка заявила, що "Ощадбанк" заарештував його рахунки на вимогу виконавця, і, як стверджує клієнт банку, за всіма рахунками був проставлений мінус.

Ощадбанк, скріншот відео
Ощадбанк, скріншот відео

Путін і Лукашенко привітали Україну з Днем Перемоги: "всім громадянам світу"

В Інтернеті з'явилися привітання жителів України з Днем Перемоги від самопроголошеного президента Білорусі Олександра Лукашенка і глави Російської Федерації Володимира Путіна.

Лукашенко зробив це білоруською мовою, а вітальне послання з'явилося на сайті посольства РБ в Україні 7 травня 2021 року. Він щиро привітав український народ з 76-ю річницею Перемоги.

А ось президент Росії нагадав про моральний обов'язок, який полягає в тому, щоб дбайливо зберігати і передавати підростаючим поколінням пам'ять про події минулих важких років.

Путін і Лукашенко, скріншот: Youtube
Путін і Лукашенко, скріншот: Youtube

Посеред травня частину України засипало снігом, а температура впала нижче нуля

Весняна погода не радує українців теплом і сонячними днями. Ніщо не змінилося і з приходом травня, а подекуди і випав сніг!

Як повідомили на офіційній сторінці чорногорського гірського пошуково-рятувального поста, гору Піп Іван Чорногірський вкрило товстим шаром снігу, що можна побачити на опублікованому знімку.

Відзначається також, що температура повітря в горах опустилася до -3°С.А за ніч на горі Піп Іван Чорногірський встигло випасти до 20 сантиметрів снігу.

Піп Іван Чорногірський, facebook.com/chornogora.rescue112
Піп Іван Чорногірський, facebook.com/chornogora.rescue112