Українцям розповіли, наскільки може бути корисним звичайне господарське мило і чому воно є хорошою альтернативою дорогої косметики.

Незважаючи на те, що господарське мило є надзвичайно дешевим, воно також має масу корисних якостей. Наприклад, з його допомогою можна боротися з прищами: настругати господарське мило в ємність, додати води і збити помазком в піну. 1 ст. л. цієї піни перемішати з 1 ч.л. "екстра" солі.

Перед нанесенням суміші на обличчя, необхідно знежирити шкіру. Розчин буде щипати шкіру, однак це нормальна реакція. Тримати таку маску необхідно тримати півгодини, після чого змахнути залишки солі і вмитися спочатку гарячою, а після холодною водою.

Фахівці також відзначають успіх господарського мила в боротьбі з вірусними захворюваннями. Його можна використовувати також в інтимній зоні для профілактики різних хвороб.

Господарське мило / скріншот з відео
Господарське мило / скріншот з відео

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Господарським милом можна вилікувати початкову стадію нежиті. Для цього необхідно зробити мильний розчин, вмочити туди ватний тампон і обробити носові пазухи. Перший час може злегка пощипувати.

Цей простий продукт має хороші антибактеріальні властивості. Через те, що господарське мило містить багато лугів воно може швидко і якісно розчиняти бруд і знезаражувати.

Це мило можна також використовувати для зняття набряків. Для цього достатньо розвести мило у воді і натерти отриманим розчином забій. Процедуру необхідно повторювати кілька разів на день.

Нагадаємо про унікальний спосіб омолодження троянд: це дешеве і дуже ефективний засіб є в кожному будинку.

Як повідомляв портал Знай.uа, засоби від усіх хвороб огірків: овочі і бадилля будуть зеленими до самої осені.

Також Знай.uа писав, як позбутися від сажистого грибка, лишайника і моху без шкоди для здоров'я.