Відомий народний артист України, співак і композитор Павло Зібров любить радувати своїх шанувальників новими фото і відео в оциальной мережі Instagram, де за його життям стежать понад 80 тисяч підписників.

Зараз артист вирішив провести екскурсію по своєму саду і показати, що у нього тут росте.

Так, Зібров дуже пишається тим, що все в своєму саду вирощує самостійно, при цьому отримуючи величезне задоволення від процесу. Як розповів співак, то йому в кайф поратися в своєму саду, адже він відпочиває душею і набирається життєвих сил в цей момент.

Також він дуже пишається тим, що його сім'я влітку харчується якісними фруктами і овочами, вирощеними на власній ділянці.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Вітаю, друзі! Запрошую на міні екскурсію до мого саду!

Це моя велика гордість, тому що вирощую все сам. Отримую величезне задоволення, коли пораюсь на природі, відпочиваю душею, набираюся життєвих сил!
На літо у нас завжди всі фрукти, ягоди та овочі свіжі, свої, тому можу бути впевнений в якості продуктів, якими харчується моя родина. Приємного перегляду!

P.S. авжеж я працюю не в такому одязі, але для вас, друзі, вирішив бути більш презентабельним в кадрі. І вже скоро репортаж з городу! Буде багато чого цікавого!",- написав Зібров у пості.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Зібров вигуляв свого волохатого дружка і закохав у себе українок: вусатий мачо

Як повідомляє портал «Знай.иа» Павло Зібров зізнався в любові до" папіка "Стаса Боклана:" цілковита..."

Також «Знай.иа " писав, що Усач Зібров відростив собі на карантині новий "козир", жінки оцінять: "Бомба, гармата, ракета"