Відомий український репер, продюсер і чоловік співачки Насті Каменських Олексій Потапенко, 8 травня відсвяткував день народження, артисту виповнилося 40 років.

Так, артист на честь свого 40-річчя влаштував вечірку, яку назвав HARIPO, тим самим обігравши назву виробника відомих желейних ведмедиків "Haribo".

День народження Потапа, фото: соцмережі
День народження Потапа, фото: соцмережі

Через пандемію коронавірусу Потам велику тусовку влаштовувати не став. Тому в ресторані зібралися тільки найближчі друзі та рідні.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, Настя Каменських вирішила трепетно привітати коханого чоловіка Олексія Потапенка. Відповідний пост вона виставила на своїй сторінці в Instagram. Співачка зазначила, що рівно 40 років тому в Києві народився найдобріший і талановитий хлопчик. Вона дуже пишається музикантом, бо він виконав дуже велику роботу і багато чого досяг.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Потап знайшов розвагу на роботі, поки Насті Каменських немає поруч: "про таку як ти мріяв...". Потап змусив Каменських пасти задніх, переспівавши її новий хіт

Як повідомляє портал «Знай.иа» Настя Каменських показала інтимні дотики з Потапом:"Просто без слів". Еопулярна українська співачка, дружина продюсера і репера Олексія Потапенка Настя Каменських днями відсвяткувала свій 34-й день народження.

Також «Знай.иа " писав, що Настя Каменських так бурхливо відзначила день Народження, що перестала бути на себе схожа. артистка показала, як проходила вечірка з нагоди її Дня народження.