Президент України Володимир Зеленський особисто приїхав до ветерана Другої світової війни, щоб відзначити день пам'яті і привітати з Днем Перемоги.

Відповідний пост з'явився на його сторінці в Instagram.

Сьогодні, 9 травня, українці на ряду з іншими пострадянськими країнами святкують День Перемоги. Щоб не бути голослівним, президент Володимир Зеленський вирішив особисто провідати ветерана Другої світової війни Новохатного Андрія Олександровича.

Володимир Зеленський і ветеран / фото: Instagram
Володимир Зеленський і ветеран / фото: Instagram

Український гарант привітав ветерана з хоч і давньою, але дуже значущою перемогою і побажав міцного здоров'я. Андрій Олександрович також попросив Володимира Зеленського скоріше врегулювати конфлікт на Донбасі.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Проблема, яка зараз склалася, її потрібно вирішувати політично. Звичайно, потрібно мобілізувати всі сили: і міжнародні, і... тільки саме мирні умови. Можливості-вони визначають розвиток країни і результат. Я дуже від душі бажаю вам доброго здоров'я, щоб у вас вистачило мужності", - заявив ветеран.

Володимир Зеленський зазначив, що сила духу і настрій Андрія Олександровича його приємно вразив. За словами президента, на таких людей необхідно рівнятися, а також віддати честь тим, хто захищав нашу землю від нацистської агресії.

Нагадаємо, що у Нацкорпусі попередили про провокації в Києві на 9 травня.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Харкові розгромили білборди до Дня Перемоги

Також Знай.uа писав, що Володимир Зеленський зробив важливу заяву в день пам'яті:"ми не можемо уникнути війни".