Все таємне стає явний. Рано чи пізно, правда повинна була вилізти назовні. Виявилося, що донька президента столичного футбольного клубу "Динамо" Ігоря Суркіса Яна, безпосередньо, свого часу, зіграла одну з найважливіших ролей у питанні трансферу української зірки футболу Андрія Ярмоленка. Нещодавно дівчина розповіла журналістам, як все було насправді.

Про це вирішили поговорити шанувальники українського футболу під публікацією пабліка "Брутальний футбол" в мережі Instagram. Інтерв'ю Яна Суркіс дала ведучому "BurBuzz", яке вже є в мережі YouTube.

Публікація "Брутального футболу", скріншот: Instagram
Публікація "Брутального футболу", скріншот: Instagram

"Донька президента "Динамо" Ігоря Суркіса Яна розповіла, як хотіла перешкодити переходу Андрія Ярмоленка: "Моя дитяча любов була - Андрій Ярмоленко. Я їм марила. Він стояв на всіх заставках, його плакати висіли у мене в кімнаті. Це реально була моя дитяча закоханість. Коли він йшов з "Динамо" - я плакала".

"Випадок, про який не знає мій тато. З Андрієм йшли тривалі переговори. В один з вечорів ми перебували у Франції. Приїхав до батька якийсь агент або представник клубу. Тато мені каже: "Яна, у мене немає перекладача. Мені потрібно, щоб ти перевела".

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Я почала перекладати. І коли я зрозуміла, що Андрій Ярмоленко може перейти до іншого клубу, я подумала, що можна зробити. Заплакати? Я не хочу, щоб він пішов. Я розумію, що своїми руками я можу віддати його до іншого клубу".

Яна Суркіс, фото: Instagram
Яна Суркіс, фото: Instagram

"Мова йшла про якусь суму. Тато озвучив мені суму, яку треба назвати. Я назвала суму на якесь значення більше. Я просто не хотіла, щоб його продали. Я подумала, що це їх відлякає. Потім подумала, що довіра тата для мене важливіше. Сказала: "Вибачте, будь ласка, я переплутала суму".", - розповіла Яна.

Шанувальники українського футболу і клубу "Динамо" почали активно коментувати зізнання яни Суркіс: "Нічого, нехай не переймається, він ще повернеться", "Ох зараз дружина Ярмоленка прочитає це", "Тепер зрозуміло, хто то факс постійно ламав", "Ось хто цінники зламував", "Та треба було лямів 222 говорити", "І чим вона не хороший бізнесмен?".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Раніше повідомляли, щасливе сімейство Ярмоленка вперше показало свою крихітку: "Наш новенький...".

Як повідомляв Знай.uа, тренер "Динамо" Мірча Луческу відкинув найкращого гравця на лавку запасних: "Особиста неприязнь".

Знай.uа писав, Ющенко і Кравчук прийшли на прощання з Суркісом: "Як батько".