Відомий український актор і гуморист студії "Квартал 95" Юрій Великий показав кумедне відео з басейну.

Відповідний ролик він опублікував на своїй сторінці в Instagram.

Юрій Великий лише нещодавно з'явився на сцені "Вечірнього Кварталу", проте вже встиг завоювати визнання глядача в образі Володимира Зеленського. Нещодавно гуморист разом з колегами відправився до Туреччини на фестиваль "Весело", звідки привіз масу кумедних знімків і відео.

Юрій Великий, фото: instagram
Юрій Великий, фото: instagram

Одним з таких став відеоролик з басейну, в якому Юрій Великий перевтілився в образ тюленя з дельфінарію. Він забавною пограв з надувним м'ячем, поплескався у водичці і навіть вискочив на бортик, поплескавши руками з боків, подібно морським мешканцям. У наступній частині відео гуморист зістрибнув в дитячий басейн і сидячи на дні спробував енергійно гребти.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

"Коли давно не був у басейні😄 😁 😊", - написав Юрій Великий під відео.

У коментарях шанувальники гумориста від душі посміялися над забавним роликом і відзначили, що він практично влився в роль дельфіна.

"Заздрю!!! Ви можете не соромлячись відриватися!", "Ластоногий, ти, наааш!!!", "Обережно!", "А маска де?) ", "Акуна-матата", "Майже дельфін", "Емае. На біс будь ласка", "Здорово", - написали користувачі мережі.

Нагадаємо, що зірки "Кварталу" продемонстрували, що буде з чоловіками, якщо в будинку довго немає жінки.

Як повідомляв портал Знай.uа, Юрій Ткач з " Квартал 95 "розповів, як зустрів красуню-дружину:"їй було 14".

Також Знай.uа писав, що нові декорації "Вечірнього Кварталу" змусили Юрія Ткача кричати.