У другу неділю травня українці відзначають День матері. У цей день прийнято вітати жінок за їх материнську працю. Однак буває і так, що жінки забувають про те, що вони люди. Жодних забобонів, з чоловіками це теж буває.

Справа в тому, що в мережі спливло відео з конфліктом доволі бурхливих дамочок і співробітників Нацполіції України.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Telrgram-каналу "Пульс України".

"Зухвалі дами нині пішли. Патрульні помітили легковик, який їхав по зустрічці. Зупинити машину було не просто так як водій намагався виїхати. Виявилося, що за кермом був п'яний мужик, на захист якого вийшли 3 дами, одна з яких побила патрульного і пошкодила руку. Тепер їй загрожує до 5 років позбавлення волі.", - повідомляють автори публікації.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Зіткнення з копами, скріншот: YouTube
Зіткнення з копами, скріншот: YouTube

Також варто нагадати нашим читачам той факт, що на Львівщині невідомі вандали на кладовищі поглумилися над могилами. Зазначимо, що вони розмалювали на кладовищі портрети небіжчиків. Про акт вандалізму повідомив місцевий житель Микола Сенейко.

Місцеві жителі сподіваються, що правоохоронці незабаром зловлять причетних до цього акту вандалізму. Зазначимо, що якщо ви стали свідками вандалізму, то відразу ж повідомляйте про це на спеціальну лінію "102".

Раніше повідомляли, харків'янин не витримав "тортури" чергою і відкрив стрілянину по людях - "Хочу в буфет!".

Як повідомляв Знай.uа, киянин влаштував сусідам "солодке життя", бояться дихати: розбиває вікна і підпалює квартири.

Знай.uа писав, вандали домалювали "вусики" небіжчикам на кладовищі - злості не вистачає: була бабка, став дід.