Українська гумористка, актриса і зірка "Кварталу 95" Олена Кравець останнім часом частенько почала проявляти активність на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 630 тисяч осіб, викладаючи всілякі фото і відео.

Десь в кінці квітня знаменитість поділилася фотографією, на якій постала в повністю оновленому стилі, так як позбулася свого довгого волосся.

Олена Кравець, скріншот з відео
Олена Кравець, скріншот з відео

А зараз, в день матері, 9 травня 2021 року, вона опублікувала архівне фото своєї найулюбленішої і важливої, і заявила, що навіть стрижки у них тепер майже однакові. Однак вітати маму Олена буде по телефону, а не в Instagram, як це роблять багато зірок шоу-бізнесу.

"Треба ж, у нас з тобою майже однакові стрижки, мамуль...) Можна багато тут написати і залишити, але я краще піду подзвоню тобі, так?))♥", - написала актриса в підписі до публікації.

"Яке щастя, що можна мамі зателефонувати....", "Звичайно краще зателефонувати мамі, ніякі повідомлення не замінять живі слова🙌🙌🙌🌹🌹🌹❤️❤️❤️❤️", "Краще приїхати до мами...", "Щаслива, що можеш зателефонувати мамі❤️🙏", - написали користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Олена Кравець з "Квартал 95" підтримала чоловіка в небезпечній розвазі: "Нехай повернеться"

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", Олена Кравець з Кварталу 95 відрізала волосся і "додала" собі років: "Стала виглядати старше"

Знай.ua писав, Олена Кравець з Кварталу 95 "психанула" і позбавила себе волосся: "Все це-вплив"