Відома українська комедійна актриса, гумористка і зірка "Кварталу 95" Олена Кравець любить радувати шанувальників яскравими фото і відео у своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 630 тисяч осіб.

Зараз стало відомо, що Кравець зніматиметься в новому шоу на телеканалі 1+1 "Твій день". А це означає, що зовсім скоро ми побачимо актрису в абсолютно новому амплуа.

Про це повідомила сама Кравець на своїй сторінці в Instagram.

Олена зазначила, що з'явиться в кадрі в зовсім іншому амплуа. Розповіла, що буде обговорювати з телеглядачами актуальні питання, ділитися особистими порадами і говорити на хвилюючі всіх теми. Вона зізналася, що трохи хвилюється і відчуває "неймовірний кураж".

"Мені і моїм колегам по проекту "твій день" випала честь заповнювати денний ефір на телеканалі 1+1. До того ж, робити це легко, весело, інформативно і щиро, залишаючись собою. Звичайно, це виклик, оскільки в такому амплуа мене глядачі ще не бачили",- написала Кравець.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження
Показати ще

Так, в шоу буде 6 основних ведучих: Руслана Писанка, Влад Яма, Тимур Мірошниченко, Стася Ровінська, Володимир Рабчун, ім'я шостого ведучого поки тримається в таємниці. Прем'єра запланована на 24 травня о 11:15 НСК "1+1".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Олена Кравець з "Квартал 95" підтримала чоловіка в небезпечній розвазі: "нехай повернеться"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Олена Кравець з Кварталу 95 відрізала волосся і "додала" собі років: "Стала виглядати старше"

Також «Знай.иа " писав, що Олена Кравець зізналася, до чого довів її "Квартал": "співачки з мене не вийшло"