У TikTok продовжує з'являтися все більше і більше людей, ролики яких моментально стають дуже популярними.

Одним з таких користувачів стала Саманта Рамсделл. Ця дівчина стала знаменитою в TikTok завдяки своєму величезному роті. Адже, за її твердженнями, розмір її рота, коли він широко відкритий, становить понад 10 сантиметрів.

@samramsdell5

Reply to @raniach61 friggen hair always getting in the way 😂

♬ Up - Cardi B

Наприклад, в одному з відеороликів Саманта з легкістю засовує в свій рот цілий гамбургер або бутерброд. Під кожним відео можна помітити сотні тисяч переглядів.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Саманта Рамсделл, скріншот: TikTok
Саманта Рамсделл, скріншот: TikTok

І все це після того, як один з шанувальників дівчини залишив коментар з проханням спробувати з'їсти картоплю фрі за один присід. Вона з легкістю це зробила, опублікувала нове відео і воно, як і всі наступні, справило величезне враження на користувачів в Інтернеті. А все через те, що вона взяла картоплю фрі в Mcdonald's і показала, як одну за одною кладе собі в рот і вже за лічені секунди всі вони ідеально в ньому вміщаються.

@samramsdell5

Reply to @marsssgodzilla one bite everyone knows the rules! Comment below what I should try next!😬 #WorthTheWait #OneStepCloser

♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod

Нагадаємо, "Сміливо": наймолодша зірка серіалу "Вороніни" показала "С*кс" на фото

Як повідомляв "Знай.ua", зірка TikTok Діна Саєва зізналася, що і за скільки їй пропонували зробити для Путіна

Знай.ua писав, очі моргають, рот дихає: спірне блюдо з живою риб'ячою головою, популярне в Китаї навіть зараз