Відома українська телеведуча Леся Нікітюк часто ділиться з численною "армією" шанувальників в Instagram кадрами зі свого особистого і професійного життя. Цього разу дівчина розкрила свої нові творчі плани.

Для своїх шанувальників, яких вже 3,6 мільйонів чоловік, вона розповіла, що готує свою нову пісню про ретроградний Меркурій. І навіть наспівала пару рядків з тексту. Залишається тільки здогадуватися, жартує ведуча або всерйоз замислюється про кар'єру співачки і готується скласти конкуренцію своїй подрузі і суперблондинці Олі Поляковій.

"Буде, буде скоро нова пісня. Зараз пишу нову пісню про ретроградний Меркурій. Мене кинув Андрій, Саша, Петя і Юрій. У всьому винен ретроградний Меркурій", - каже Леся.

При цьому такий невигадливий трек незаміжня знаменитість придумала на відпочинку в Туреччині. А ось за кілька днів до цього привітала маму з важливим святом.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Нагадавши, Никитюк виклала на своїй сторінці в Інстаграме фотографії з дівчатами в купальниках на тлі моря і розповіла про близьке заміжжя однієї з них. Напередодні ж сама показала" пророцтво " Сергія Притули про своє весілля.

"#девичник2021 - море, коктейль, коктейль, коктейль, коктейль, коктейль, коктейль, коктейль, коктейль, коктейль, коктейль...угад P. S. Вгадайте, хто з нас йде під вінець? Підкажу, та що спиною до вас", - заінтригувала Леся Нікітюк.

Раніше ми повідомляли, Леся Нікітюк не поділила букет з мамою і влаштувала боротьбу напередодні свята.

Як повідомляв "Знай.uа", після новини про весілля Леся Нікітюк влаштувала Гарячий дівич-вечір

Також "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк показала Шалений дівич-вечір, Астаф'єва пакує валізи.