Клієнтка залишилася без карти і звинуватила Monobank в некомпетентності: "Активувати так і не змогла"

Українка поскаржилася на обслуговування мобільного банку "Монобанк".

Так, дівчина ще 24 квітня оформила картку через мобільний додаток і через кілька днів отримала повідомлення, що карту можна забрати в пункті видачі. Але клієнтка не змогла приїхати і забрати карту, так як вона знаходиться далеко від її місця проживання, а саме в Авдіївці. Коли їй подзвонив співробітник банку вона йому це розповіла і пояснила, що у зв'язку з великою відстанню і бойовими діями на лінії зіткнення найближчим часом приїхати у неї не вийде.

Монобанк, фото з відкритих джерел
Монобанк, фото з відкритих джерел

Леся Нікітюк відмовилася від їжі і пиття в Туреччині: "Розтягнувся до слонячих розмірів"

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

За її життям стежать більше 3,6 мільйонів чоловік, з якими раніше знаменитість ділилася фотографіями з мамою, а зараз лише в одному купальнику, так як телеведуча знову опинилася в Туреччині. При цьому одяг сидить на ній дуже добре, можна помітити стрункий животик. Сама ж дівчина назвала себе VIP-тамадою.

"VIP тамада Лесічка ...Не п’є, не їсть, не спить, а робить все для громади 😁", - написала Леся Нікітюк у підписі до публікації.

Пасажирів поїзда Укрзалізниці ледь не залило дощем прямо у вагоні: врятували відра

Поїздки поїздами Укрзалізниці для українців не завжди є комфортними. А для пасажирів поїзда " Київ-Миколаїв "вони виявилися ще й" мокрими", адже на голови невпинно лив дощ.

Відповідне відео з'явилося в мережі. На кадрах можна побачити, як через діряву стелю вагона поїзда всередину тече вода. Дощ не те, що фарбує, а буквально ллється на голови пасажирів.

Важка історія жінок, які ризикують життями на фронті: "У бою не так страшно, як після..."

Сьогодні, 9 травня 2021 року, в Україні святкується День Перемоги над нацизмом, тому ми порахували за потрібне розповісти вам історію жінок, які дуже не любили говорити про те, що брали безпосередню участь у військових діях.

Адже в ті часи саме чоловік при поверненні з фронту був абсолютним героєм, а ось репутація жінок, які ризикували власними життями поруч з солдатами, навпаки - виявилася повністю зруйнованою.

Спогади про жінок, які ризикували на фронті, скріншот: Youtube
Спогади про жінок, які ризикували на фронті, скріншот: Youtube

Біля школи прогримів потужний вибух: десятки загиблих і більше сотні поранених

У суботу, 8 травня 2021 року, в столиці Афганістану Кабулі прогримів вибух у школі для девочкек, яка розташовується на заході, в районі Дашт-е-Барчі.

У навчальному закладі тільки-тільки закінчилися заняття і вони виходили з будівлі. Зараз відомо, що загинуло мінімум 53 людини і більше 150 поранені, а жодне з терористичних угруповань ще не взяло на себе відповідальність за подію.

Вибух в Кабулі, скріншот: Youtube
Вибух в Кабулі, скріншот: Youtube