Українська гумористка і актриса" жіночого кварталу " Лера Товстолес часто показує кадри зі свого яскравого, як професійного та особистого життя.

Цього разу вона своїм шанувальникам в Instagram, яких вже майже 35 тисяч осіб, розповіла, що повернулася до Києва і попросила поділитися, що відбувалося за її відсутності.

Дівчина в Україну повернулася з Туреччини, де брала участь у фестивалі "Весело" разом зі своїми колегами по сцені.

"Нарешті я в Києві. Мені зовсім не хотілося повертатися, я ще переглядаю всі фоточки і відео з фестивалю #весело2021 ці красиві фото зробила моя кума @abizyana_ Че взагалі відбувалося, поки мене не було ?) ",- пише Лера.

На фото Лера ніжиться під променями яскравого південного сонця в велосипедках, легкій сорочці і окулярах на м'якому дивані.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Кого не мобілізують до армії: перелік професій Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Шанувальники відреагували на прохання дівчини. Одні зізналися, що робили і як нудьгували, заздрили. А інші відзначили красиві фотографії і стрункі ноги артистки.

"Перша фотка красивіше, видно стрункі ніжки🔥 🔥 👏 👏", "ну все найкрасивіше відбувалося в основному там, де ви були", " тихо заздрив️️", " Кума, чекаю фото в купальнику і думаю, що без тебе в Києві нічого не відбувалося!", "Відпочивали і почали готується до вівторка. А ще - поставили новий телевізор... зараз взагалі все по-іншому. Вчора подивився 1й фільм на ньому, закинув на флешку картину, яку дивився з дуже малих років... виглядає нереально. Прям вау)", - пишуть коментатори.

У Туреччині Товстолес записала Танцювальне Відео з актрисами "жіночого кварталу" в басейні, на якому продемонструвала струнку фігуру у все тому ж червоному купальнику. Її колега Ольга Жуковцова засвітила плоский животик у відвертому блакитному бікіні, а Катерина Нікітіна вибрала для танців відрядний смугастий купальник.

Раніше ми повідомляли, білява зірка" жіночого кварталу " Лера Товстолес обеззброїла стрункою ніжкою.

Як повідомляв "Знай.uа", Лера Товстолес потрясла сідницями з "жіночим кварталом" в скромному бікіні.

Також "Знай.uа" писав, що Оля Полякова зізналася, що приховує від чоловіка багато років. Оля Полякова розкрила таємниці особистого життя Лері Товстолес.