Головний тренер донецького ФК "Шахтар" Луїш Каштру після матчу з "Інгульцем" оголосив, що залишає клуб.

Про це він заявив у післяматчевому інтерв'ю в ефірі ТК Футбол1, передає пресслужба клубу.

Відзначимо, що нинішній контракт Каштру з "Шахтарем" закінчується цього літа і сторони вирішили не пролонгувати угоду.

"Да. Моя остання гра. Зізнаюся вам: іноді під час прощання ми залишаємося з якимось післясмаком, що можна було б зробити щось ще. Нічого такого не залишилося, принаймні у мене. Моя робота, і я завжди віддавав собі в цьому звіт, будується не тільки на результатах. Незважаючи на те що світ футболу звик дивитися тільки на цифри, на результати, я знав, що є й інші цілі, до яких потрібно йти",- сказав Каштру.

Нагадаємо, Каштру очолив Шахтар у 2019 році і відтоді став чемпіоном України в сезоні 2019-2020.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Луїш Каштру і Андрій Шевченко, shakhtar.com
Луїш Каштру і Андрій Шевченко, shakhtar.com

Раніше ми писали, тренер футбольного клубу "Динамо" Мірча Луческу може покинути команду в літнє міжсезоння. Про це заявив директор телеканалів "Футбол" Олександр Денисов.

Відомо, що нещодавно Мірча Луческу виграв з "Динамо" Суперкубок України, достроково оформив членство і зіграє у фіналі національного кубка. Олександр Денисов заявив, що подібні досягнення буде важко переплюнути, тому Румунський тренер буде шукати нові виклики.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Григорій Решетник розкрив, як португальський тренер "Шахтаря" знайшов свою любов в Україні. Решеник був ведучим на весіллі Паулу Фонсеки

Як повідомляє портал «Знай.иа» Гравець " Шахтаря "повів дівчину у зірки" Динамо", у футболіста здали нерви:"ось зараз поважав". В українському навколофутбольному світі справжня сенсація. Шанувальники національної збірної, а також клубів "Динамо" і "Десна" обговорюють дуже цікаву подію.

Також «Знай.иа " писав, що У " ДНР "з'явився свій "Шахтар", футбольні фанати в замішанні: "Отака х * * ня, малята". У так званій "ДНР "місцеву футбольну команду нахабно перейменували в"Шахтар".