Традиційно у другу неділю травня в Україні відзначили День матері. На честь цього свята ведучі Нового каналу згадали, які найцінніші подарунки робили своїм найріднішим людям.

Сергій Притула показав мамі світ

- Свого часу наша мама поклала свою кар'єру на вівтар "трьох доберманів", як вона тоді казала, – батька, старшого брата і мене. Своїх хлопців, яких вона любила і любити до сьогодні, - каже ведучий шоу " де логіка?", "Хто зверху?"і" діти проти зірок". – Коли ми з братом підросли і стали на ноги, то спробували компенсувати їй те, що вона втратила. Ми вважали за необхідне показати мамі світ. Мабуть, найдорожчі подарунки вимірюються не у фінансовому еквіваленті, а дорогими спогадами – це ті, що мама побачила Чехію, Ізраїль, Італію, Португалію, Францію та інші країни. Це той здобуток, який ми з братом можемо собі занести в плюс щодня подарунків мамі.

Сергій Притула, фото: прес-служба Новий канал
Сергій Притула, фото: прес-служба Новий канал

Алекс якутов подарував телефонний дзвінок

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

- Свій перший кулінарний шедевр, яблучний пиріг шарлотку, я зробив саме для мами. Він був чудовий! - каже пекельний Шеф проекту"Пекельна кухня". - Приготував його вдома сам, коли мені було 12 років. Мама тоді лежала в лікарні на збереженні, а я хотів їй зробити приємне. Це був мій зоряний час, адже вся лікарня тягнула свої животи до пирога (сміється). І зараз при нагоді намагаюся порадувати маму. Коли вона приїжджає до мене в Київ, воджу її по магазинах. Одягаю, купую якісь потрібні речі. А заодно ще й по ресторанах ходимо. Вона сама цього не робить, тому мені хочеться показати їй все і дати можливість спробувати щось нове. Але, на мою думку, найдорожчі подарунки не вимірюються грошима. Зараз будь-який телефонний дзвінок мамі-це вже подарунок. Адже в шаленому ритмі рідко вдається приділяти їй багато уваги. Мама працює лікарем швидкої допомоги, і якщо мій телефонний дзвінок лунає під час виклику, вона говорить на гучномовці і обов'язково запитує: "синку, ти на зйомках, так?"Пишається мною. І мені це приємно.

Алекс Якутов, фото: прес-служба Новий канал
Алекс Якутов, фото: прес-служба Новий канал

Раніше ми повідомляли, кума Дзідзьо Цибульська показала красуню-маму, українці охнули.

Як повідомляв "Знай.uа", Настя Каменських "забула" про велике свято заради мами.

Також "Знай.uа" писав, що у Володимира Зеленського "з'явилася" ще одна улюблена жінка.