Страшний інцидент стався в місті Спаськ-Дальній в Примор'ї, в Росії. Чоловік підірвав себе вдень у неділю, 9 травня.

Чоловік підірвав себе на очах у правоохоронців, які намагалися зупинити його. Однак умовляння не спрацювали.

Співробітники поліції приїхали на виклик місцевих жителів. На вулиці ходив чоловік. Ним виявився 39-річний раніше судимий чоловік.

У нього в руці була граната. Поліцейські намагалися не тільки умовити його прибрати гранату, а й намагалися відвести його подалі від оточуючих. Однак у підсумку граната вибухнула.

Від вибуху гранати росіянин не помер, але отримав різні травми. Саме співробітники поліції і надали йому першу допомогу. Він залишився живий, його терміново госпіталізували на швидкій допомозі.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Обставини події встановлюються.

ЖОРСТОКЕ ВІДЕО 18+! Не рекомендується дивитися вразливим людям

Раніше ми повідомляли, кладовище в прямому сенсі стало останнім притулком, чоловік відвідав могилу родича і підірвався на міні. Стало відомо про те, що в Донецькій області чоловік підірвався на кладовищі. Прийшли з дружиною прибрати могилу перед святом, але, все закінчилося трагічно. Під час прибирання на кладовищі загинув чоловік. Він підірвався на невстановленій вибухівці.

Як повідомляв "Знай.uа", під Києвом старі грілися газом і ледь не підірвали будинок, Позняки перед очима.

Також "Знай.uа" писав, що українці попрощалися з безстрашним козаком, який захищав Батьківщину до останнього.