Відома українська співачка і тренер "Голос Країни" Тіна Кароль має многомиллионную натовп шанувальників і фанатів. Найчастіше вона вважає за краще показувати моменти зі зйомок і ділиться виключно кадрами, які пов'язані з її професійною діяльністю.

Однак останнім часом співачка вирішила змінити свій стиль і експериментує в тому числі з подачею інформації. Артистка почала ділиться фото без макіяжу, особистими моментами життя і навіть зважилася показати своїх рідних. І не тільки сина.

В Instagram Stories вона показала рідкісне фото з мамою і братом. На знімку Тіна здалася з зібраним волоссям, легким макіяжем і в рожевій блузці. Зі свого боку, Світлана Ліберман позувала з жовтими тюльпанами в руках, одягнена в білу блузку, а Станіслав — в темно-синє худі.

"Цьом", - написала Кароль під фото.

Тіна Кароль, фото: Instagram
Тіна Кароль, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

Також в Instagram Stories вона показала свого сина, з яким проводить більше всіх часу. Вони відпочивали на морському березі, посміхаються в камеру, а Тіна цілує в щоку свого сина.

Раніше ми повідомляли, кума Дзідзьо Цибульська показала красуню-маму, українці охнули.

Як повідомляв "Знай.uа", Настя Каменських "забула" про велике свято заради мами.

Також "Знай.uа" писав, що у Володимира Зеленського "з'явилася" ще одна улюблена жінка.