Зірки шоу-бізнесу вирішили згадати про подвиги своїх батьків і дідусів, які билися за Батьківщину в часи Другої світової війни.

У неділю, 9 травня на їхніх сторінках у соціальних мережах почали з'являтися різні фотографії та історії про їхні подвиги. Не залишилася осторонь і популярна українська співачка, яка вже багато років проживає на території Російської Федерації.

Пост про свого дідуся вона написала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. На знімку можна побачити її дідуся пориваючи Архипа Ілліча, а також маленького батька співачки, який міцно обіймає військового.

"Мій Дід ! Поривай Архип Лукич з моїм татом на руках ! Це останнє фото з мирного життя ! У 44 м він загинув за Кенігсбергом ! Вічна пам'ять героям !!! З Днем Перемоги !!!" - підписала жінка публікацію.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Дідусь Наташі Корольової пішов на фронт в 1941 році, а в 1944 був поранений і контужений. Помер він у віці 33 роки, захищаючи Батьківщину.

Батько артистки розповідав багато історій про нього, все своє життя, тому вона дала обіцянку, що якщо у неї народиться син, тоді вона назве його Архип. Так і сталося, тепер у неї є дорослий син, якого звуть на честь дідуся.

Коментарі під постом, фото: скріншот
Коментарі під постом, фото: скріншот

"Наташа зі святом вас і вашу сім'ю👏 👏 👏", "Світла Пам'ять!!! Низький уклін!! Дякую за перемогу!!", "Як Архип ваш синок схожий на свого діда. Зі святом вас!!!", "Мій тато був важко поранений в боях за Кенісберг трохи вище серця...", "Так Архип на Діда схожий?", "Мій дід отримав медаль "За взяття Кенігсберга"... Шкода що Ваш не дійшов....🙏" - пишуть користувачі в коментарях під постом.

Коментарі під постом, фото: скріншот
Коментарі під постом, фото: скріншот

Раніше повідомляли, чоловік Наташі Корольової роздягнувся на камеру після скандалу зі зрадою: "що за срам".