Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставив кумедне відео, показавши, як проводив вихідні в сімейному колі з красунею-дружиною Вікторією і їх 6-річною донькою Лізою. Так, зіркова сім'я вирушила в один з контактних зоопарків столиці, де змогли не тільки побачити, але і помацати екзотичних тварин.

Однією з таких пухнастих звіряток стала цікава носуха, яка застрибнула шоумену на плече і почала вивчати голову Юрія. Увагу носухи привернула саме кепка артиста з ґудзиком, який кохана Ткача жартівливо назвала "бубочкою" - звірятко спробувало її відкусити.

"Трохи бубочку не відгриз... 😂😂😂"

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Фолловери залишилися в захваті: "тепер буду знати,де знаходиться бубочка!🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 ", "Ви Класні 🔥", "ахах такий кумедний😂", "воно думало, що це великий горішок)", " Юра! Ви крутий😍","🔥в результаті пригоди жодна бубочка не постраждала😅".

До слова, це не перший кумедний інцидент Юрія Ткача з тваринами. Під час відпочинку в Домінікані на шоумена випорожнилася мавпочка.

Нагадаємо, Юрій Ткач перетворився на Могилевську і перетанцював навіть Яму

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Юрій Ткач з "Квартал 95" розсмішив "дуже серйозним" заняттям

Також портал "Знай.uа" писав, що Юрій Ткач з "Квартал 95" раптово змінив національність