Колишні співробітники "Нової Пошти" розповіли про жахливі умови роботи на компанію.

Відповідні відгуки були залишені на порталі "Про працю".

У першому відкликання колишній оператор Пошти зізнався, що останнім часом умови праці тільки погіршуються. При цьому один співробітник стає універсальним "солдатом", адже змушений виконувати не тільки свою роботу, але бути вантажником, так і мити підлоги кожні дві години.

"Працював на поштовому відділенні... останнім часом все погіршується, дуже багато мінусів, саме фігове — те, що ти і оператор (касир) і вантажник, до того ж в карантин змушують мити підлоги кожні 2 години, при тому, що я влаштовувався не підлоги мити, а працювати",- написав чоловік.

"Нова пошта", скріншот: YouTube
"Нова пошта", скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Із зарплатою також не все добре, за годину роботи співробітники отримують 50-60 гривень. При цьому величезна кількість штрафів, які можна отримати за будь-яку провину.

"Зарплата теж сумна, ти робиш дуже багато роботи, але в середньому оплата 50-60 гривень на годину. Дуже багато штрафів, не встиг вивантажити машину за 25 хвилин, премія не платиться, і вже на 1500 грн менше всім співробітникам відділення, забув випадково підпис поставити, тобі знімають з зарплати 400 і керівнику 1000, не прибрав взимку територію від снігу, лови штраф і це, за таку зарплату", - написано у відгуку.

Наступний відгук залишив колишній вантажник "Нової Пошти". За його словами, з посилками звертаються жахливо - кидають, а на вміст всередині все одно. При цьому чоловік звільнився з компанії ще в кінці вересня минулого року, а зарплату отримати не може досі. При цьому зменшили на свою користь робочі години - замість 12-ти відпрацьованих вказали оплату, як за 8.

"Огидна компанія, і огидна робота, з посилками звертаються дуже погано кидають, їм все одно на вміст всередині посилки, керівництво жахливе, не зрозумієш, і не знайдеш, кого шукати, і де шукати те начальство, тільки назви заумні понапридумують їм і все, звільнили 30.09.2020 досі не виплатили зарплату, а по відомостях типу виплатили, плюс вказали оплату за вісім годин, а насправді працював 12 годин, буду звертатися до суду, для розбиральств і подальшого покарання до суду, від чистого серця бажаю компанії "Нова пошта" подальшого розорення, і припинення їх дії!",- написано у відгуку.

Наступним поскаржився кур'єр. Як зізнався співробітник, то "Нова пошта" не така "біла" і "красива", як вона себе позиціонує. Зарплати платять менше, ніж заявляють. Наприклад, замість обіцяних 16-25 тисяч гривень, співробітники отримують 10-15 тисяч. Робочий день в основному 12-14 годин. Стажування також не оплачується, а половина керівництва і зовсім некомпетентна.

"Все ще гірше ніж здалося спочатку. Відгук пишу повторний, доопрацьований.) У компанії дуже багато гучних слів про те які вони "білі»і "красиві".Це все брехня! Обіцяють 16-25 тисяч грн. За фактом 10 — 15. Графік не дотримуються. Робочий день майже завжди більше 10 годин. Зазвичай годин 12-14. Керівництво середньої ланки: половина людей взагалі некомпетентні! Навчання не оплачують. А це 4 дні! Плюс атестація. Разом 5 днів безкоштовно! Навіть зп порахувати -- сміх: 9 робочих днів рахували тиждень! Краще йти в "Міст Експрес": зп приблизно на одному рівні, а "головняка" менше!",- йдеться у відгуку.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Українці зможуть відправити і отримати" бабусину " консервацію поштою: як упакувати банки, щоб вони не розбилися

Як повідомляє портал «Знай.иа» Шахраї пронюхали слабкості "Нової Пошти", українці залишаються без грошей і посилок: "всього два кроки..."

Також «Знай.иа " писав, що Українців змушують переплачувати за повітря на Новій пошті: посилка в кілька разів менше коробки