Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками" Влад Яма часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого і творчого життя.

Нещодавно знаменитість порадував шанувальників зворушливим чорно-білим фото красуні-дружини Лілії та їх 5-річного сина Леона, трепетно привітавши кохану з Днем матері 9 травня. Так, артист з особливою теплотою згадав той день, коли Лілія оголосила про вагітність, зазначивши, як пишається ніжною і мудрою жінкою.

Також шоумен зізнався, що пара мріє про поповнення в родині - фанати зіркової сім'ї в коментарях часто бажають Лілії доньку, яка буде схожа на неї зовні.

"Кохана, з Днем Матері Тебе!

Популярні новини зараз
Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Дякую за наше маленьке п‘ятирічне щастя! І окремо - за той день, починаючи з якого я почав вважати себе дорослим чоловіком.

Я пишаюся Тобою і тим, яка Ти матір, скільки в Тобі любові, ніжності, розуму, мудрості і сміливості! Кохаю Тебе безмежно і...

Бажаю, щоб наступного року в Тебе було як мінімум подвійне свято!..❤️"

Фолловери не пройшли повз: "тільки побажань на наступний рік - мало, треба діяти!!!♪ Бог в поміч!!!! 🤗 ", "Вітаю вашу сім'ю)", "сподіваюся скоро буде поповнення 😍", "вітаю вашу сім'ю. Ви СУПЕР.👏❤️".

Нагадаємо, Влад Яма поділився архівним фото з маленьким Потапом у сукні.