Молитви на щастя в сім'ї є цілком звичайними для людей. Вони допомагають жити в любові, допомагати свого чоловіка, а також мати відмінні відносини як з батьками, так і дітьми.

Віруюча людина, що щаслива сім'я - взаємна любов, підтримка, повага. А все це неможливо без супроводу Господа.

Звертатися за благополуччям в родині можна в храмі, перед чудотворними ликами, але, якщо такої можливості немає, то можна і вдома. Помоліться у свого іконостасу.

Іконки можна брати будь-які-куплені в храмі, Інтернеті, і навіть ті, які вишили самостійно. Головне вірити в те, про що просите, а також в силу Всевишнього.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Церква, скріншот з відео
Церква, скріншот з відео

Молитва про благополуччя в сім'ї

Про велиції угодниці Божі і предівнії чудотворці, благовірнії княжі Петрі і княгині Февроні, граду Мурома предстателіє і хранителіє, і про всіх нас старанності до Господа молитовниці! До вас вдаємося і вам з надією міцним молимося: піднесіть про нас, грішних, свята молитви ваша до Господа Бога, і випросіть у благості його вся благопотребная душам і телесем нашим: віру праву, надію благу, любов нелицемірну, благочестя непохитно, в добрих делех преуспеяніе, світу умирение, землі плодоносие, повітря благорозчинення, телесем здравіє і душам порятунок. Ісходатайствуйте у Царя Небесного Церкви Святій і всій державі Российстей мир, тишу і упорядкування, і всім нам Житіє благополучне і добру християнську кончину. Захистіть Вітчизну ваше і вся Гради Российския від усякого зла; і вся правоверния люди, до вас приходить і святим мощем вашим поклоняються, осінні благодатним дійством богоприємних молитов ваших, і вся прохання їх на благо виконаєте. Їй, чудотворці святии! Чи не зневажте молитов наших, з розчуленням ваднесь возносимих, але будите про нас приснилі предстателіе до Господа, і сподобите нас помощью вашою порятунок вічне улучіті і Царство Небесне успадкувати: так славословимо невимовне людинолюбство Отця і Сина і Святого Духа, в трійці покланяемаго Бога, на віки віків. Амінь.

Ікона, скріншот: Youtube
Ікона, скріншот: Youtube

Нагадаємо, Господня молитва: ці слова, дані Ісусом Христом, потрібно вимовляти щодня. Кожен віруючий повинен знати молитву Господню

Як повідомляв портал " Знай.ua", молитва за перемогу над спокусами: ці слова мають потужну силу над злом. Ця молитва допоможе у важкий момент життя

Також " Знай.ua" писав, Потужна молитва за душі померлих рідних: читай з вірою в поминальні дні. Як помолитися за померлих рідних в поминальні дні