Кожна людина протягом усього свого життя часто потрапляє у ситуації, в яких їй доводиться боротися зі спокусами. Часто немає на кого покластися у важку мить - тоді на допомогу приходить щира молитва.

Ця проста молитва допоможе людині у скрутний момент життя, коли на шляху постала нездоланна спокуса і від якої чекати нічого хорошого не варто. У такій ситуації рятівним стане звернення до Бога у щирій молитві.

У молитві людина звертається до Господа Бога і Пречистої Діви Марії з проханням побороти спокусу. А у відповідь отримує сили і наснагу для цього часто нелегкого кроку.

Молитва, фото: lh3.googleusercontent
Молитва, фото: lh3.googleusercontent

Молитва за перемогу над спокусами

Господи Милосердний! Ти сотворив чоловіка, щоб душею і тілом прославляв Тебе і вірно Тобі служив. Ти вчинив моє тіло храмом Святого Духа і освячуєш мене кожного разу, коли в пресвятій тайні Євхаристії я приймаю найсвятіше тіло і кров твого єдинородного Сина Ісуса Христа.

Дай мені, Господи, силу, щоб я міг (могла) мужньо й успішно поборювати спокуси злого духа та всі мої низькі пристрасті й пожадання. Зачини двері мого серця перед жадобою земної слави і дочасного майна, не дай доступу ненависті й зависті, віджени від мене гріховні думки й пожадання та дай силу побороти їх.

Дозволь, щоб я через щоденні перемоги віддав (віддала) усі сили мого духа і тіла Тобі на службу. Скріпи, Господи, Твоєю святою ласкою мою слабосильну людську природу, допоможи мені, щоб я щораз більше освячував (освячувала) себе, а колись у майбутньому житті прийми мене до Твоєї небесної слави разом з усіма святими і тими, що вірно служили Тобі.

Згадай, Пречиста Діво Маріє і Мати моя небесна, що я віддався Тобі в опіку і до Тебе хочу належати. Рятуй мене в усіх спокусах. Амінь.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, Світла Седмиця: як правильно молитися протягом тижня після Великодня. Які молитви читають у великодню Седмицю

Як повідомляв портал "Знай.ua", потужна молитва за душі померлих рідних: читай з вірою у поминальні дні. Як помолитися за померлих рідних у поминальні дні

Також "Знай.ua" писав, головні молитви до Божої Матері за дітей: вимовляйте якомога частіше. Як правильно молитися за діток