Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила нове відео в популярну серед зірок шоу-бізнесу соціальну мережу TikTok, де у Аліни вже є своя армія фанатів з майже 48 тисяч фоловерів.

Так, артистка позувала разом з 71-річним виконавцем Михайлом Поплавським, примірявши абсолютно новий образ. Зірка з'явилася перед камерами з довгим світлим волоссям, надівши яскраво-помаранчевий брючний костюм-оверсайз, міні-топ з глибоким декольте і туфлі-човники на підборах, поки сам Михайло Михайлович постав у смокінгу чорного кольору.

У ролику Гросу нібито порівнювала співака з Аріаною Гранде і Леді Гагою, відзначаючи, що Поплавський "стоїть на вершині".

@poplavskiy.m

Будь на вершині зі мною 😉 @grosu.official #Поплавський #рекомендації #українськийтікток #українськийтренд

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще
♬ оригинальный звук - 🥵🥵🥵🥵

"Будь на вершині зі мною 😉 @grosu.official"

Варто відзначити, що раніше Аліна Гросу з'являлася в такому ж вбранні разом з відомою блогеркою, поцікавившись у шанувальників, кого з них більше серед її аудиторії: брюнеток або блондинок.

@grosu.official

@zakhandrevich 🧡 #topteamhouse #инверсиячеллендж

♬ talking to the moon sickmix - Sickickmusic

Нагадаємо, розлучена Аліна Гросу зухвало висловилася про колишнього чоловіка

Як повідомляв портал Знай.uа, розлучена Гросу не справляється з величезними платежами

Також портал Знай.uа писав, що 50-річна Білик омолодилася настільки, що її сплутали з Гросу