На проект "Від пацанки до панянки" (Новий канал) Лера Паригіна прийшла, щоб позбутися алкогольної залежності і розібратися, хто вона – хлопець чи дівчина.

Педагоги школи леді вже бачили цю учасницю у фіналі п'ятого сезону реаліті. Вона показувала прекрасні результати у своїх змінах. Але в якийсь момент опустила руки, тому її відправили додому. Після проекту Лера не перестала шукати себе і навіть думала зробити операцію зі зміни статі.

"Відразу після проекту з цього приводу У мене була істерика. Я хотіла змінити стать, навіть розмовляла на цю тему зі своєю знайомою, яка стала чоловіком. Але психолог реаліті мені сказала, щоб я пару днів почекала з прийняттям рішення, – розповіла вона в пост-шоу "Предметка" на YouTube Нового каналу. - І у мене вийшло розібратися в собі. Я-дівчина. Нічого не збираюся пришивати або відрізати. Пол міняти не хочу. І зараз щаслива бути такою, яка є-дівчиною без довгого волосся і мейків".

Також #Кім має ще одне досягнення.

"Я позбулася алкогольної залежності, - зізналася вона. - Так, можу випити. Наприклад, шампанське. Але тепер відчуваю грань".

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Раніше ми повідомляли, фіналістки" Від пацанки до панянки " видали всі таємниці Педану.

Як повідомляв "Знай.uа", переможниця "Від пацанки до панянки" Валерія Ткаченко, як має намір змінити своє життя визнана леді.

Також "Знай.uа" писав, що Валерія Ткаченко виграла" Від пацанки до панянки 5", від наркозалежної до істинної леді.