Мужній піхотинець Павло не злякався йти на строкову службу, коли йому прийшла повістка в першу хвилю мобілізації.

Детальніше про піхотинця розповіли у пресслужбі ООС у Фейсбуці.

Як вважає Павло, то кожен повинен займатися тією справою, в якій він може себе проявити. Особисто у нього зараз така справа - це захист рідної землі від окупантів.

Після завершення служби по першій мобілізації піхотинець повернувся додому і навіть спробував влаштуватися на звичайну роботу. Але в кінцевому підсумку зрозумів, що тільки в армії відчуває себе на своєму місці, як риба у воді. Тому Петро повернувся до лав ЗСУ і уклав контракт.

Як зізнався піхоінець, то він важко переживає втрату бойових товаришів. І саме біль від втрати змушує його продовжувати боротьбу.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

фото: ООС
фото: ООС

"Всі склали голови в бою з ворогом, - Герої. Слава Героям! Ну а нам - продовжувати те, за що боролися вони!",- каже він.

Залишати військову справу Петро не планує. Розповідає, що зараз заочно здобуває вищу освіту. І хотів би, якщо вийде, вивчитися на офіцера.

Адже тоді маючи університетський диплом буде можливість пройти курси лідерства на базі вузу і отримати офіцерський чин.
Петро вважає, що отримані ним під час бойових дій навички і знання дозволять йому стати хорошим командиром.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Піхотинці довели мужність українців перед агресором: "Мало романтики і багато роботи"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Бравий командир "акації" врятував сотні піхотинців завдяки професійній підготовці бійців: "залишилися цілими і неушкодженими"

Також «Знай.иа " писав, що Відважний піхотинець святкує День народження на передовій: "найбільший мій подарунок - це люди"