Популярна в соціальних мережах Українська блогерка Софія Стужук останнім часом частенько радує публікаціями зі Сполучених Штатів Америки, куди вона полетіла більше місяця тому.

Наприкінці минулого року через ускладнення під час боротьби з коронавірусом помер її колишній чоловік. А 9 травня 2021 року, коли в Україні святкується День Перемоги над нацизмом і День матері, дівчина вирішила привітати жінок і лише в кінці згадати про мирне небо над головою, яке є завдяки нашим бабусям і дідусям.
Однак росіяни сприйняли цю публікацію з негативом, адже їм здалося, що Софія проявила мало уваги Дню Перемоги.

"З Днем матері, мої прекрасні жінки❤️ дякую своїй мамі за її працю - за себе! І Всесвіт за можливість мені стати мамою вже тричі☺ ❤ ️ завдяки цьому моє серце кожен день наповнене любов'ю, а це прекрасно ☺ Міжнародний день матері святкується кожну другу неділю травня ❤ ️ а це означає, що він збігся і зі святкуванням Дня перемоги а ще Днем народження мого улюбленого дідуся ❤ ️ бережіть близьких! І всім Мирного неба над головою☺️", - написала вона в публікації.

Софія Стужук, скріншот: Instagram
Софія Стужук, скріншот: Instagram

Раніше дівчина вирішила розширити свою аудиторію і відчути в гівах з Тіматі та іншими російськими блогерами. До людей, підписаних на її аккаунт, додалося більше двох мільйонів чоловік.

"З Днем Перемоги!!!! Урааа!!! Це головне свято !!!!🥂💕☀", "З Днем Перемоги, Софія. Якби не вона, не бути вам матір'ю", "Який ще День матері 🤦 ♀ ️ День Перемоги - свято!", "А День Великої Перемоги у вас не відзначається? Ви не розповідаєте дітям про подвиг солдатів в ім'я нашого життя?", - написали користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

Коментарі, скріншот: Instagram (Стужук)
Коментарі, скріншот: Instagram (Стужук)

Коментарі, скріншот: Instagram (Стужук)
Коментарі, скріншот: Instagram (Стужук)

Коментарі, скріншот: Instagram (Стужук)
Коментарі, скріншот: Instagram (Стужук)

Нагадаємо, овдовіла блогерша Софія Стужук розповіла про трансформацію, що пережила: "З дівчини в жінку"

Як повідомляв "Знай.ua", овдовіла блогерша Софія Стужук зізналася в коханні під літаком: "Потрібно насолоджуватися"

Знай.ua писав, блогерша Стужук після операції порадила, чи варто збільшувати груди заради чоловіка: "Голож * пий філософ"